ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

«Україна – територія гідності і свободи»

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Не залишила поза увагою цю подію й наукова бібліотека ХДАУ. В Народному музеї історії ХДАУ зі студентами економічного факультету провели виховну годину «Події, що змінили долю України», де йшла мова про відродження нашої нації, про демократичний, європейський вибір нашої держави. Г.Н. Строгіна розповіла студентам хронологію тих подій та відзначила, що Революція гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в АТО героїв ХДАУ - викладач кафедри землеустрію , геодезії та кадастру Ф.Д. Угрін і випускник будівельно – гідромеліоративного факультету О.І.Завалко.

У читальній залі Наукової бібліотеки розгорнуто тематичну виставку «Україна: крізь віки і серця…». На виставці було представлено документи, відображення в яких знайшли події Майдану, захист єдності українських земель на Сході України, історичні місця та постаті України.

Автор: Строгіна Г.М. (19.11.2019)