ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Засідання ректорату ХДАЕУ

Сьогодні, 18 березня 2024 року, відбулося чергове засідання ректорату ХДАЕУ. На засіданні було обговорено основні події минулого тижня, результати виконаних завдань, отриманих на попередньому засіданні. 

Детальніше...

Бесіда зі школярами до Всесвітнього дня захисту прав споживачів

15 березня традиційно відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів. Саме в цей день, 15.03.2024, під час зустрічі викладачів кафедри підприємництва та фінансів із учнями 10-11 класів Зеленівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 38 Херсонської міської ради, професор кафедри А.О. Пантелеймоненко провів онлайн-бесіду на тему: «Коли продукти купують дешевше?».

Детальніше...

Співпраця ХДАЕУ та ХВ ОНДІСЕ

Було укладено договір про співпрацю між Херсонським державним аграрно-економічним університетом та Херсонським відділенням Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз за сприяння навчально-наукового центру «Інститут післядипломної освіти та дорадництва».

 

Детальніше...

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри водних біоресурсів та аквакультури

18 березня 2024 року о 10:00 викладачами кафедри водних біоресурсів та аквакультури Лошковою Ю.М. та Мельниченко С.Г. було організовано та проведено профорієнтаційну зустріч з випускниками Осокорівського закладу повної загальної середньої освіти Нововоронцовської селищної ради.

Детальніше...

Зустріч з представниками Данської ради у справах біженців (DRC Danish Refugee Council)

14 березня 2024 року для здобувачів факультету архітектури та будівництва, спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ХДАЕУ була проведена зустріч з представниками Данської ради у справах біженців (DRC Danish Refugee Council).

Детальніше...

Підсумки кулінарного on-line конкурсу «Моя кулінарна країна – Україна»

Протягом лютого місяця 2024 року серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти (8-11 класів), професійно-технічної, фахової передвищої освіти кафедрою харчових технологій ХДАЕУ було проведено кулінарний конкурс «Моя кулінарна країна – Україна».

Детальніше...

Каховська ГЕС – чи є майбутнє?

13 березня 2024 року здобувачі вищої освіти ХДАЕУ взяли участь у важливому заході, який відбувся на базі Обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Дмитра Чижевського і був присвячений підриву Каховської ГЕС та пошуку шляхів ліквідації екологічних наслідків цієї трагедії

Детальніше...

Профорієнтаційна зустріч викладачів економічного факультету у Ліцей природничих наук Кропивницької міської ради

Викладачі економічного факультету Олена Шаумян та Леся Кононенко 15 березня 2024 року провели профорієнтаційну зустріч із учнями 11-го класу у комунальному закладі «Ліцей природничих наук Кропивницької міської ради».

Детальніше...

Змішаний формат проведення занять для студентів-психологів

15 березня 2024 року доцент кафедри соціальних та поведінкових наук Олена Шаумян провела лекційне заняття з теми «Психологія релігійного розвитку» (дисципліна «Психологія релігії») у змішаному форматі.

 

Детальніше...

Практичні заняття з живопису для студентів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» кафедри будівництва, архітектури та дизайну ХДАЕУ

Для забезпечення якісного освітнього процесу здобувачі спеціальності 191 Архітектура та містобудування кафедри будівництва, архітектури та дизайну ХДАЕУ продовжують заняття в змішаному форматі.

Детальніше...

ХДАЕУ продовжує налагоджувати плідну співпрацю зі середніми навчальними закладами Кропивницького

В рамках цієї ініціативи представники ХДАЕУ відвідали Комунальний заклад "Ліцей "Лідер" Кропивницької міської ради".

 

 

 

Детальніше...

Онлайн-форум «Економічне відновлення. Шлях до перемоги»

14 березня викладачі кафедр підприємництва, обліку та фінансів, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й здобувачі взяли участь у Всеукраїнському онлайн-форумі «Економічне відновлення. Шлях до Перемоги».

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Анонс нових заходів Школи аграрного лідера

Школа аграрного лідера здійснює освітні та професійно-практичні заходи за участю найкращих вітчизняних та іноземних професіоналів бізнесу та громадського сектору, висококваліфікованих викладачів університету.

Тематика навчальних курсів спрямована на персональний розвиток активних інноваційних особистостей, реалізацію їх потенціалу для успішного розв’язання завдань аграрного бізнесу та сільських громад Херсонщини та України.

Заходи Школи аграрного лідера включають:

  • освітні програми, направлені на професійний, управлінський та організаційний розвиток;
  • реалізації прикладних досліджень у галузі аграрного бізнесу та управління;
  • ознайомлення із кращим світовим та вітчизняним досвідом менеджменту у практику аграрного бізнесу та територіальних громад України
  • корпоративний та індивідуальний коучинг;
  • надання допомоги у самоосвіті та запровадженні власної справи;
  • співорганізація та супровід стартапів слухачів.
Дата заходу Назва заходу Спікери
АНОНС!2018р. Навчально-консультаційна програма «Інноваційні можливості підвищення прибутковості агробізнесу» Фахівці з багаторічним досвідом роботи в сфері агробізнесу та науково-педагогічні працівники ХДАУ
АНОНС!2018р. Інтенсивна програма управлінської майстерності «Управління змінами» Фахівці з багаторічним досвідом роботи управлінської діяльності та науково-педагогічні працівники ХДАУ 
АНОНС!2018р. Навчально-консультаційна програма «Контроль якості та безпечності продуктів харчування» Фахівці з багаторічним досвідом роботи в сфері харчової промисловості та науково-педагогічні працівники ХДАУ
АНОНС!2018р. Тематична панель: «Особливості та ефективність експорту аграрної продукції з України» Рибалко Сергій - голова фермерського господарства «Аделаїда», доктор економічних наук
АНОНС!2018р. Тематична панель: «Сучасні логістичні підходи до реалізації сільськогосподарської продукції» Сіненко Олександр - директор приватного підприємства «Александр А. Синенко»
АНОНС!2018р. Тематична панель: «Вирощування гливи – перспективний сільськогосподарський стартап»  Чернишов Ігор В’ячеславович - засновник і керівник приватного підприємства «Ековиробництво»,кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання с-г продукції ХДАУ
18.05.2018р.

Тематична панель: «Емоційний інтелект»

http://www.ksau.kherson.ua/news/3096-2018-05-18-5.html

Головченко Вікторія - НЛП - тренер, медіатор, бізнес-тренер, керівник навчальних програм, директор з розвитку АО «Головченко&партнери»

04.05.2018р.

Тематична панель: «Європейські виміри підприємництва: уроки для аграріїв України»

http://www.ksau.kherson.ua/news/3049-2018-05-04-7.html

Янош Геревич – представник в Україні Угорської екуменічної служби допомоги, Угорщина. 
04.05.2018р.

Тематична панель: «Підприємництво в Україні. Можливості, проблеми та виклики для малого та середнього аграрного бізнесу»

http://www.ksau.kherson.ua/news/3049-2018-05-04-7.html

Кравець Олег – тренер Херсонського фонду підтримки підприємництва. 
26.04.2018р.

Тематична панель: «Яке майбутнє свинарства в Україні?»

http://www.ksau.kherson.ua/news/3023-2018-04-27-1.html 

Лісний Віктор Анатолійович - голова фермерського господарства «Екофарм», кандидат сільськогосподарських наук, доцент, науковий консультант з питань свинарства.
12.04.2018р.

Тематична панель: «Як розмовляти з соняшником?»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2969-2018-04-13-1.html 

Лазер Петро Нарцисович президент НВФ «Дріада», кандидат сільськогосподарських наук, професор, заслужений працівник освіти України, почесний працівник Державного Агентства водних ресурсів України, академік Міжнародної академії менеджменту (Республіка Сербія).
22.03.2018р.

ДЕНЬ АГРОНОМІЧНИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ. Тематична панель: «Основи техніки та технології захисту рослин»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2894-2018-03-22-1.html

Борис Бортман - провідний агроном – консультант, магістр сільськогосподарських наук у галузі сільськогосподарського машинобудування, консультант Міністерства сільського господарства Ізраїлю.
20.03.2018р.

Майстер – клас «Лідерство та успіх. навіщо це мені потрібно?»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2885-2018-03-20-3.html

Мельничук Юрій – директор компании «Тренинг Групп», консультант, бизнес-тренер, коуч,НЛП-практик.
16.03.2018р.

Семінар «Масштаб особистості. як досягти того, про що мрієш»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2862-2018-03-16-4.html

Руденко Андрій – громадський діяч, автор книг та програм у сфері мотивації, особистісного розвитку, ораторської майстерності, тайм менеджменту і сімейних відносин.
15.03.2018р.

Тематична панель: «Експортні можливості для регіонального аграрного бізнесу»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2857-2018-03-15-4.html 

Паливода Олександр Миколайович - директор департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації
Андрієнко Ігор Олегович – начальник Херсонського обласного управління водних ресурсів
22.02.2018р.

Тематична панель: «Сертифікація органічної продукції»http://www.ksau.kherson.ua/news/2806-20180223-1.html

Дюдяєва Ольга – сертифікований експерт з експорту продукції до ЄС, асистент кафедри екології та сталого розвитку ім. Ю.В.Пилипенко ДВНЗ «ХДАУ»
22.02.2018р.

Тематична панель: «Експорт органічної продукції з України»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2806-20180223-1.html 

Махновець Марія – експерт з органічного трейдингу, власниця консалтингової компанії Organic  Trade from Ukraine, співзасновниця ТОВ "Агропортекс", член правління Бізнес - асоціації "Ми-Херсонці"
14.02.2018р.

Тематична панель: «Аграрна логістика в Україні»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2772-2018-02-15-3.html

Вадатурський Олексій Опанасович - генеральний директор компанії "НІБУЛОН", Герой України, лауреат Державної премії України в галузі архітектури
15.12.2017р.

Тренінг: «Феномен лідерства. Талант чи навички?»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2671-2017-12-115-5.html

Погребний Юрій Борисович – засновник консультаційно – тренингового центру, м. Херсон, тренер з ефективних комунікацій.
15.12.2017р.

Майстер-клас: «Сила особистого бренду»

http://www.ksau.kherson.ua/news/2671-2017-12-115-5.html

Гордієнко Марина Леонідівна – засновник студії креативного дизайну «Идея фикс», м. Херсон
12.12.2017р.

ДЕНЬ КРАЩИХ СВІТОВИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПРАКТИК. Лекція: Структура ґрунту, ущільнення і неглибокий обробіток.

http://www.ksau.kherson.ua/news/2660-2017-12-12-4.html

Йоганн Татцбер, AGRAR CONSULTING TATZBER, зовнішній консультант з питань агрономії компанії CASE IH, Австрія.
12.12.2017р.

ДЕНЬ КРАЩИХ СВІТОВИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПРАКТИК. Лекція: «Технології виробництва овочів: томати, огірки, солодкий перець, цибуля».

http://www.ksau.kherson.ua/news/2658-2017-12-12-2.html

Рон Годін, експерт програми БРІДЖЕС, доктор наук, ґрунтознавець, фахівець з врожайності Університету Штату Колорадо, США.
30.11.2017р.

Панельна дискусія: «Формула успіху фермерського господарства в Україні».

http://www.ksau.kherson.ua/news/2625-20171129-12.html 

Халупенко М.В. – голова фермерського господарства «Курінь» м. Херсон, заслужений працівник сільського господарства України, голова асоціації фермерів та приватних землевласників Херсонської області Томіч Д.В. – голова фермерського господарства «Лідер -агро» Білозерського району Херсонської області
21.11.2017

Тематична панель«Аграрна Україна».Структурні трансформації в аграрному секторі економіки України.

http://www.ksau.kherson.ua/news/2590-2017-11-22-7.html

 

Кириленко І.Г. народний депутат України,заступник голови Комітету з питань науки і освіти, голова підкомітету з питань науки, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України, доктор економічних наук, професор, заслужений працівник сільського господарства України
21.11.2017р.

ВІДКРИТТЯ Школи аграрного лідера

http://www.ksau.kherson.ua/news/2590-2017-11-22-7.html

http://www.ksau.kherson.ua/news/2596-2017-11-24-2.html 

Кирилов Ю.Є.– ректор університету, доктор економічних наук, професор кафедри публічного управління та адміністрування Гордєєв А.А. – голова Херсонської обласної державної адміністрації