ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

15 грудня 2017 відбувся тренінг на тему: «Феномен лідерства. Талант чи навички?»

У Херсонському державному аграрному університеті продовжує свою роботу Школа аграрного лідера. 

15 грудня  відбувся тренінг на тему: «Феномен лідерства. Талант чи навички?»

Лідерство – ключова тема даного тренінгу, як зазначив спікер Юрій Погребний – засновник консультаційно–тренингового центру, м. Херсон.

 

Також були розкриті питання, що ж саме визначає феномен лідерства. Що це? Природний талант? Розвинена емоційно-вольова сфера особи? Здатність до самоконтролю і самодисципліни? Сміливість, рішучість і гнучкість в спілкуванні? Уміння робити вплив на інших і спонукати інших до дії? Прагнення до розвитку себе і своїх здібностей?

Програма тренінгу була сфокусована на розвиток декількох, найбільш важливих для студентської молоді, якостей лідера: ефективне переконання і позитивний вплив на інших; самостійність і відповідальність в поведінці; уміння відстоювати свої інтереси без провокації конфліктів; ефективна взаємодія в команді.

В результаті майстер класу «Сила особистого бренду» який провела Гордієнко Марина – засновник студії креативного дизайну «Идея фикс», студенти дізналися про розвиток індивідуального стилю лідерства, як створити персональний бренд та змогли підвищити рівень свідомого управління своїми емоціями для досягнення необхідних цілей і поліпшення стосунків з людьми. Навчилися створювати позитивну, довірчу атмосферу в спілкуванні і переговорах.

 

 

 

Автор: Нікітенко К.С., к.е.н, доцент