ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ШКОЛА АГРАРНОГО ЛІДЕРА - тематична панель «Експорт органічної продукції з України» та «Сертифікація органічної продукції»

 

22 лютого у ШКОЛІ АГРАРНОГО ЛІДЕРА відбулася тематична панель «Експорт органічної продукції  з України» та «Сертифікація органічної продукції» спікерами якої стали Махновець Марія –експерт з органічного трейдингу, власниця консалтингової компанії Organic Trade from Ukraine, співзасновниця ТОВ «Агропортекс», члени правління Бізнес – асоціації «Ми – Херсонці» і Дюдяєва Ольга – сертифікований експерт з експорту продукції до ЄС, асистент кафедри екології  та сталого розвитку ім. Ю.Пилипенко ХДАУ.

 

Актульними стали питання експорту органічної продукції українськими компаніями, ознайомилися з новою системою електронної сертифікації для імпорту органіки до ЄС, контролем постачання органічної продукції на прикладі складного ланцюга поставок.

 

Дізналися як маркується органічна продукція які існують органічні стандарти в інших країнах та експортом органічної продукції українських компаній.

 

Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина