ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У Школі аграрного лідера для студентів було проведено майстер – клас на тему «Лідерство та успіх. Навіщо це мені потрібно?»

Сьогодні, 20 березня, у Школі аграрного лідера для студентів було проведено майстер – клас на тему «Лідерство та успіх. Навіщо це мені потрібно?» тренером якого став Мельничук Юрій – директор компанії «Тренінг Груп», консультант, бізнес-тренер, коуч, НЛП-практик.

 

Студети дізналися як впізнати справжнього лідера серед однокурсників, що таке успіх, чи є формула для досягнення запланованих цілей, як формується лідер та чи є у кожного зі слухачів шанс стати лідером.

 

 

Детально тренер зупинився, на меті яка є необхідним компонентом успіху, але сама по собі вона не може створити лідерів. Для того щоб розвинути лідерські здібності, необхідно сконцентруватися на своїх намірах і меті яка є найголовнішою складовою для досягнення успіху. Відсутність мети призводить до нестачі ентузіазму, уяви та відсутності дій. Але для того, щоб стати лідером, ваше стрімке почуття мети має співпадати з розумінням намірів.

Наприкінці майстер-класу тренер надав студентам практичні поради, що сучасні лідери мають завжди враховувати свої власні наміри в усіх взаємодіях та у будь-якому разі, намір – це ключова ознака лідерства. Ви хочете стати визначним лідером? Маєте гарні наміри щоразу, коли взаємодієте з людьми? Тільки тоді вони знатимуть та слідуватимуть за вами.

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина