ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь здобувачів освіти спеціальності G 13 Харчові технології у семінарі «Сучасні технології і тренди в кулінарному мистецтві»

18.03.25. р. здобувачі освіти спеціальності G13 Харчові технології ХДАЕУ долучилися до семінару який провів Предраг Тошич, Магістр кулінарії, професор практичних кулінарних класів у Школі готельного та туристичного бізнесу міста Баня Лука, Боснія та Герцеговина. 

Предраг має понад 15 років досвіду роботи у галузі гостинності та є автором численних кулінарних книг. Організатор заходу Одеський національний технологічний університет за підтримки LaFondationpourlaFormationHôtelière.

  

У процесі поведення семінару були вісвітлені наступні питання:

  • Історія кулінарії
  • Сучасні технології і тренди в кулінарному мистецтві
  • Су-від технології
  • Молекулярна гастрономія
  • 3D друк їжі
  • Ферментація
  • Роботи та АІ в кулінарії
  • Високотехнологічне грильовання та копчення
  • М'ясо рослинного походження та "штучне" м'ясо
  • Рідкий азот в кулінарії
  • Високотискова обробка (HPP) для збереження свіжості
  • Розумні печі та точні кулінарні пристрої
  • Багаточуттєве харчування та занурювальна гастрономія
  • Легендарні шефи сучасної гастрономії
  • Книги та відео про сучасну гастрономію та харчову науку