ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новини

Виїзне заняття наукового гуртка «Ґрунтознавець-Агрохімік»

Згідно плану роботи наукового гуртка «Ґрунтознавець-Агрохімік» 08 жовтня 2020 року здобувачами першого бакалаврського рівня було проведено виїзне заняття, на якому здобувачі відбирали ґрунтові зразки для визначення вмісту елементів живлення в ґрунті, вмісту гумусу, якісного складу ґрунтового розчину та фізичних показників ґрунту.

Детальніше...

Фінал бізнес-тренінгу «Системний погляд на агробізнес» в рамках Школи аграрного лідера

Чи відчували ви коли-небудь солодкий смак перемоги? Чи раділи отриманому сертифікату, як у дитинстві солодощам? Саме такі емоції пережили учасники тренінгу «Системний погляд на агробізнес».
9 жовтня в ДВНЗ ХДАУ відбулася фінальна ділова гра у вигляді бізнес-симуляції під керіництвом бізнес-консультантів Компанії Корпоративних Тренінгів «СТС» Леоніда Бутенка та Артема Холоденка (м. Київ).

Детальніше...

Захоплююча прогулянка катером!

Здобувачі вищої освіти ХДАЕУ факультету «Архітектури та будівництва» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» разом із куратором академічної групи Лавренко Н.М. здійснили захоплюючу подорож – екскурсію Дніпром на теплоході. Нічого кращого не може бути, ніж поєднання дружньої атмосфери спілкування на свіжому повітрі та отримання задоволення від краєвидів рідного міста.

Детальніше...

Захист звітів про проходження загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

8-9 жовтня 2020 року на кафедрі технології виробництва продукції відбувся захист звітів про проходження загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти першого та другого рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Детальніше...

Організаційні збори студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва»

30 вересня 2020 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва року було проведено організаційні збори студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва». 

Детальніше...

Захист науково-дослідної практики здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології»

9 жовтня 2020 року відбувся захист науково-дослідної практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання денної форми біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Детальніше...

Відбувся міжкафедральний аспірантський семінар

8 жовтня 2020 року у ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» успішно відбувся міжкафедральний аспірантський семінар, на якому обговорювались наукові інтереси здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальностей 051 «Економіка», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Детальніше...

Презентація Книги Реформ у Херсоні: кейс Міноборони

8 жовтня представники  Наукової бібліотеки ХДАУ відвідали презентацію «Книги Реформ». Захід організований Херсонською облдержадміністрацією і Center for Leadership of UCU та Lviv Business School of UCU. 

Детальніше...

Інтеграція системи навчання до інтерактивного простору на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури факультету рибного господарства та природокористування

Враховуючи радикальні зміни в контексті освітнього середовища на тлі безперервності модернізації освітніх систем, на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури викладачами здійснюється адаптація методів навчання для здобувачів вищої освіти.

Детальніше...

Загально - технологічна практика здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету

За навчальним планом підготовки фахівців за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету Алимова Л.О. та Гнєдовська О.О. проходили загально-технологічну практику на кінноспортивній установі області - Херсонський міський молодіжний клуб любителів коней (ХМ МКЛК) «Кентавр». 

Детальніше...

Перший курс БТФ знайомство з Науковою бібліотекою ХДАУ

Здобувачі  1 курсу  біолого-технологічного факультету за спеціальністю: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (викладач, к.е.н., доцент Ведмеденко О. В.) ознайомились зі структурою  бібліотеки, її фондами, онлайн-послугами. 

Детальніше...

Сприяння Академічній доброчесності

В рамках заходу «Поняття академічної доброчесності»  бібліотекарі  розповіли першокурсникам,  що  у процесі навчання  чи досліджень, студенти, викладачі та науковці керуються, передусім, принципами чесності - чесної праці та навчання. Плагіат, списування, несанкціоноване використання чужих напрацювань є неприйнятним.

Детальніше...

Першокурсники у Народному музеї університету

З метою ознайомлення з історією та сучасністю Херсонського державного аграрного університету  8 жовтня було організовано відвідування студентами першокурсниками біолого-технологічного факультету за спеціальністю: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (викладач, к.е.н., доцент Ведмеденко О. В.) Народного музею університету. 

Детальніше...

В рамках Школи аграрного лідера стартував другий етап тренінгу «Системний погляд на агробізнес»

В стінах ДВНЗ ХДАУ триває тренінг «Системний погляд на агробізнес» за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP. В рамках Школи аграрного лідера 8.10.2020 стартував другий раунд бізнес-гри для за участі наступних шести команд здобувачів вищої освіти під керівництвом кваліфікованих тренерів.

Детальніше...

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ГЕОДЕЗІЇ ТА КАДАСТРУ

В рамках міжнародної співпраці кафедра землеустрою, геодезії та кадастру факультету архітектури та будівництва 8 жовтня 2020 р. організувала та провела на гостьову лекцію доктора Даріуша Павліщи, війти гміни Громадка (Республіка Польща).

Детальніше...

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ У ДІЇ!

8 жовтня 2020 року відбувся другий вебінар пізнавального курсу «Розвиток зрошення земель в умовах змін клімату» в рамках освітнього проекту «Центр захоплюючої науки» комунального закладу «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради.

Детальніше...

Засідання круглого столу на тему: «Інноваційні технології виробництва плодово-ягідної продукції»

06.10.2020 року завдяки підтримці Українського проєкту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP на кафедрі ботаніки та захисту рослин  було проведено для здобувачів вищої освіти агрономічного факультету першого (бакалаврського) рівня 1 року навчання за спеціальністю 201 «Агрономія» та 202 «Захист і карантин рослин» засідання круглого столу на тему: «Інноваційні технології виробництва плодово-ягідної продукції», яке стало підсумком виїзного практичного заняття з плодівництва та виноградарства до ПП «Павлівські» та ДП ДГ «Новокаховське» Інституту рису НААН України.

Детальніше...

Проведення відкритої лекції

Для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» доцентом кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталією Лавренко 7 жовтня була проведена відкрита лекція на тему: «Агролісомеліоративні протиерозійні заходи».

Детальніше...

Захист виробничої практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року зі спеціальності 181 «Харчові технології»

8 жовтня 2020 року відбувся захист виробничої практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти четвертого року навчання денної форми. Базами, що забезпечували практичну підготовку, були: ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», ПП «Хникін» (кафе «Єнот»), ФОП  Бердар У.Б. (кафе «BVS»). 

Детальніше...

Кураторська година першокурсників та засідання гуртка «Харчовик - науковець» спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету

06.10.2020 здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальності «Харчові технології» першого року навчання відвідали наукову бібліотеку ДВНЗ «ХДАУ» на кураторській годині та у рамках гуртка «Харчовик - науковець» познайомились з нюансами пошуку матеріалів в електронному каталозі та інших наукометричних базах. Під час лекції  з провідними фахівцями наукової бібліотеки першокурсники дізналися про академічну доброчесність та важливість її дотримання під час навчання.

Детальніше...