ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Випуск магістрів спеціальності «Промислове та цивільне будівництво» заочної форми навчання на факультеті водного господарства, будівництва та землевпорядкування



Випускники зі спеціальності «Промислове та цивільне будівництво» заочної форми навчання 2014 року разом з представниками Державної екзаменаційної комісії

Робота державної екзаменаційної комісії проводилась у відповідності до положення про роботу ДЕК у вищих навчальних закладах. До захисту було допущено 4 магістерські роботи за спеціальності «Промислове та цивільне будівництво».
Тематика випускових робіт визначалася, виходячи з потреб сучасного будівельного виробництва і направлена на вдосконалення існуючих, впровадження новітніх процесів та розвиток  економічних,  екологічних та теплоенергозберігаючих технологій будівництва. Магістерські  випускові науково-дослідницькі роботи за спеціальністю 8.06010101 «Промислове і цивільне будівництво»  містили результати наукових досліджень в галузі проектування, зведення, реконструкції, підсилення об'єктів промислового і цивільного будівництва.
Серед позитивних сторін захисту магістрантів заочного відділення державною екзаменаційною комісією було відзначено: проведення експериментальних досліджень; впровадження  результатів науково-дослідних робіт у виробництво; впровадження  результатів науково-дослідних робіт в навчальний процес.
Державна екзаменаційна комісія зробила висновки про високий рівень підготовки науково-дослідницьких робіт студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності «Промислове та цивільне будівництво» у ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».
Рішенням ДЕК магістранти отримали такі оцінки: Фролов К.В – «відмінно», Войчук О.О. – «добре», Пояцико А.О. – «добре», Ватулін К.С. – «задовільно». Всім здобувачам присвоєно кваліфікацію «інженер-будівельник, дослідник». Кращим визнано захисти дипломних проектів магістром Фроловим К.В.

Вручення випускникам факультету водного господарства, будівництва та землевпорядкування дипломів магістра

Вітаємо випускників та бажаємо їм успіхів у виробничій та науковій діяльності!