ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь представників економічного факультету у практичному вебінарі «Еразмус+ для молоді і спорту: як писати успішні проекти для розбудови потенціалу»

22 лютого 2024 року відбувся практичний вебінар, метою якого було розкриття практичних аспектів заповнення та подачі аплікаційних форм на конкурси з розвитку потенціалу у сферах молоді та спорту. На зустрічі зібралося понад 112 учасників з багатьох країн, серед яких були представники кафедр економічного факультету та здобувачі різних рівнів навчання та спеціальностей Херсонського державного аграрно-економічного університету. Даний вебінар став важливим інструментом для всіх, хто прагне успішно підготувати та представити свій проєкт в рамках програми Європейського Союзу "Еразмус+". На зустрічі учасники опановували практичні навички та інсайив, які необхідні для ефективного написання і презентації проєктів.

У рамках вебінару зазначалося, що успішні проєкти вимагають не лише креативності та інноваційності, але й чіткого розуміння потреб цільової аудиторії, стратегічного планування та ефективного використання ресурсів. Учасники навчилися аналізувати свої ідеї з погляду їхньої реалізованості та відповідності цілям програми "Еразмус+".

Представники ХДАЕУ активно брали участь у дискусіях, спільно з іншими учасниками ділилися своїм досвідом та ідеями. Захід став важливою платформою для обміну знаннями та навичками між учасниками з різних країн, сприяючи формуванню міжнародного партнерства та спільних проєктних ініціатив.

Завершальна частина вебінару передбачала доповідь про можливості фінансування і підтримки для реалізації проєктів, а також обговорення планів подальшої підготовки й співпраці між учасниками. В результаті кожен учасник отримав змогу покращити свої навички у написанні проєктів та розширити власні можливості для успішної участі у програмі "Еразмус+".

Дякуємо Національному Еразмус+ офісу в Україні та спікерам за корисний та цікавий захід!

Автор доцент Коваль С.В.