ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжкафедральний науковий семінар з попередньої експертизи дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство

23 лютого 2024 року на міжкафедральному науковому семінарі агрономічного факультету відбувся попередній захист дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 201 Агрономія:

  • ХОДОС Тетяни Тема дисертаційної роботи: «Розробка елементів біологізації технології вирощування гірчиці сарептської в Південному Степу України», виконано на кафедрі рослинництва та агроінженерії. Науковий керівник –д-р с-г. наук, професор Жуйков О.Г.
  • НІКІТЕНКО Марії на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 201 Агрономія. Тема дисертаційної роботи: «Розробка адаптивної технології вирощування проса на півдні України». виконано на кафедрі землеробства під науковим керівництвом д-ра с-г. наук, професора Аверчев О.В.

Представлені дослідження повною мірою розкривали сутність зазначеної тематики та супроводжувалися презентаційним матеріалом з візуальним розкриттям результатів, отриманих у ході наукового дослідження, які були позитивно оцінені учасниками складом семінару.

За результатами засідання міжкафедрального наукового семінару агрономічного факультету одноголосно рекомендували дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії до захисту на спеціалізованій вченій раді ХДАЕУ.

Автори: Учасники міжкафедрального наукового семінару.