ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Актуальні теми та цінні поради для підприємців

23 лютого 2024 року, на базі Центру підтримки підприємництва Кропивницької міської ради відбулася цікава зустріч із заступником директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Наталією Невідомою.

До зустрічі долучився доцент кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету, Олійник І. В., який разом з іншими учасниками отримав відповіді на цілу низку актуальних питань щодо можливості отримання мікрогрантів на розвиток власної справи від експерта-практика.

На цій надзвичайно плідній та інформативній зустрічі учасники змогли отримати глибокий інсайт щодо низки важливих аспектів, які стосуються підприємництва та розвитку бізнесу, зокрема:

  • можливостей державної програми «Є-робота», яка є ключовим інструментом підтримки для громадськості та майбутніх підприємців;
  • варіантів отримання грантів від держави, які допомагають підтримати інноваційні проєкти, а також цікаві бізнес-ідеї;
  • лайфхаків щодо написання успішних заявок, які стали предметом докладного обговорення та аналізу;
  • особливостей Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Кропивницькій громаді на період 2024-2026 років.

Зустріч була насичена корисною інформацією та стала важливим кроком у подальшому розвитку бізнес-спільноти регіону. Учасники отримали унікальний шанс обмінятися власним досвідом у сфері реалізації інвестиційних проєктів та отримати корисні рекомендації та поради від справжніх професіоналів у галузі підприємництва. Завдяки цій зустрічі вони змогли дізнатися про різні варіанти грантів від держави, відкрити для себе секрети у написанні успішних заявок та бізнес-планів.

Щиро вдячні організаторам зустрічі та особисту спікеру, Наталії Невідомій, за надану можливість ознайомитися з програмами підтримки розвитку підприємництва в нашому регіоні, а також за здобуті нові знання та навички! Ця зустріч виявилася надзвичайно корисною і відкрила перед нами багато нових перспектив у розвитку наших бізнес-проєктів!