ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Формування здорової нації, одне з головних завдань “Фізичного виховання“ здобувачів вищої освіти Херсонського державного аграрно-економічного університету!!!

Здоров'я є основним скарбом який отримує людина від народження. Проте не всі вміють якісно ним користуватись. Дуже багато різних чинників та складових можуть привести до втрати здоров'я або його погіршення, що призведе до певних проблем та виникненням патологій! Основним завданням в роботі викладачів та наставників є сформувати у здобувача принципи здорового способу життя, щоб дозволити в подальшому мати міцну за здорову націю!

З метою обговорення цього дуже важливого та актуального питання викладачами фізичного виховання, за підтримки керівництва закладу, було організовано та проведено черговий загальноуніверситетський студентський Круглий стіл за темою “Формування здорового способу життя здобувачів вищої освіти в контексті глобальної диджиталізації”!

Зацікавленість до заходу була, як завжди, доволі висока, про що свідчить й збільшення кількості учасників. Приємно відзначити, що серед всіх учасників були представники різних факультетів Херсонського державного аграрно-економічного факультету.

В ході роботи Круглого столу здобувачі поділились власним розумінням важливості даного питання, розкрили основні складові формування здорового способу життя, закцентували увагу на позитивних та негативних рисах глобальної цифровізації та диджиталізації. Також в жвавій дискусійній обстановці обговорили разом шляхи зменшення негативного впливу від використання комп'ютерів та різних гаджетів на рівень рухової активності та важливість звернення уваги до фізичної культури та спорту.

Здобувачі креативно підійшли до вирішення даного питання та надали велику кількість порад, яким чином можна зменшити негативну впливовість диджиталізації на здоров'я молодого покоління!

За результатами роботи Круглого столу здобувачі отримали сертифікати учасників, а найкращі доповідачі були відзначені дипломами за певними номінаціями!

За підсумками роботи Круглого столу всі здобувачі виразили велику задоволеність можливістю висловлення власної думки та закцентували увагу на необхідності регулярного проведення таких засідань за іншими актуальними та цікавими темами, які допоможуть підвищити якість підготовки в університеті, що є однією з головних умов діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету!!!