ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота кафедри лісового та садово-паркового господарства з базовими навчальними закладами

Традиційними для викладачів кафедри лісового та садово-паркового господарства є профорієнтаційні зустрічі з учнями базових навчальних закладів.

Двадцять сьомого лютого було проведено он-лайн зустріч доцента кафедри Тетяни Бойко з учнями 9 класів Херсонської спеціалізованої школи №57. Зустріч відбулась в рамках екологічного експерименту «Екологізація освітнього середовища шляхом формування екологічної культури та свідомості здобувачів освіти», в якому беруть участь учні школи.

На даному заході магістри спеціальності Садово-паркове господарство Анастасія Шевченко та Олена Мотузна, учасники наукового гуртка «Моделювання урбанізованих просторів» презентували учням школи свої проєкти озеленення та реконструкції зелених насаджень Херсонської спеціалізованої школи №57, які постраждали після підриву Каховської ГЕС. В проєктах враховані побажання вчителів щодо використання конкретних видів деревних та трав’янистих рослин. Магістрантки намагались запроєктувати зелену зону навчального закладу максимально комфортною та екологічною для всіх учасників навчального процесу.

Представлені проєкти викликали широку дискусію серед учнів. Дані заходи дозволяють обмінюватись ідеями та досвідом учням, студентам, вчителям та викладачам.

Дякуємо за можливість проведення даного заходу адміністрації ЗОШ №57 та вчителю біології Торбіній Олесі Володимирівні за допомогу в організації зустрічі та чекаємо наших майбутніх абітурієнтів.