ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Продовження співпраці ХДАЕУ з міжнародним центром «Антей»

У лютому 2024 року Херсонський державний аграрно-економічний університет продовжив співпрацю з Міжнародним центром «Антей», шляхом підписання меморандуму про співпрацю. Метою співробітництва є реалізація молодіжних програм, а саме:

• Молодіжна програма Au Pair – це міжнародна молодіжна програма культурного обміну, яка надає студентській молоді чудову мовну практику за кордоном. Ця програма існує в Західній Європі вже більше 50 років і охороняється «Європейською угодою про прибуття Au Pair» від 24.11.1969 року. Програма Au Pair надає можливість легально і без великих грошових витрат провести тривалий час за кордоном в європейській чи американській сім'ї, повністю занурившись в мовне середовище і культурне життя країни перебування.

Work and Travel – це найпопулярніша студентська програма, яка дозволяє здобувачам на час літніх канікул відправитися в подорож по Америці і при цьому ще й непогано заробити, підняти свій рівень володіння англійською мовою, знайти нових друзів і знайомих, побачити нову країну та багато іншого.

Унікальність програми Work and Travel полягає в тому, що вам не потрібно відриватися від навчання (програма діє під час літніх канікул), всі витрачені на програму гроші можна відпрацювати, і плюс до всього здобувач постійно будете перебувати серед носіїв англійської мови.

Автор: Навчально-методичний відділ (27.02.2024)