ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спортивні здобутки студента спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Студент четвертого курсу спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» Кутафін Михайло зайняв перше місце у відкритому чемпіонаті Хмельницької області з військово-спортивних багатоборств за розділом "Бойове двоборство" 10-18+ років, а також приймав участь як рефері дитячому турнірі 5-9 років.

24.02.2024 р. в перший день змагань  спортсмени змагались за розділом "Стрільба", який проходив на базі тиру Хмельницької федерації кульової стрільби. 25.02.2024 р. пройшов другий день змагань за розділом "Всестильовий бій" на базі СКЦ " Плоскирів".

Відкритий чемпіонат Хмельницької області є відбірковим до Чемпіонату України 2024 та проводився відокремленим підрозділом з військово-спортивних багатоборств спільно з управлінням молоді фізичної культури і спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

На спортивному святі були присутні Начальник управління Томусяк Наталля Павлівна, яка особисто привітала спортсменів та побажала всім перемоги на татами і не тільки, та Президент Громадської спілки "Міжнародна організація  ВСБ" Левін Володимир Іванович, який підкреслив важливість такого виду спорту, як військово-спортивні багатоборства, у важкі часи для нашої країни.

Від усього колективу кафедри будівництва, архітектури та дизайну вітаємо Михайла із перемогою та бажаємо подальших досягнень у спортивній кар’єрі!