ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету з видатним легкоатлетом Романом Кокошко!

В рамках продовження роботи освітньо-спортивного марафону, який проводять викладачі фізичного виховання, для здобувачів вищої освіти стало традиційним проведення гостьової лекцій з видатними спортсменами України!

На цей раз в гості до здобувачів завітав штовхальних ядра, майстер спорту міжнародного класу, рекордсмен України, призер чемпіонату Європи та переможець Кубку Європи, член національної збірної команди України - Роман Кокошко.

Протягом лекції, на якій було присутнє близько 50 учасників, Роман розповів історію власної спортивної кар'єри, поділився досвідом підготовки до головних змагань, наголосив на важливості дотримання правил здорового способу життя для формування здорової, гармонійно розвиненої особистості! По завершенню лекції здобувачам була надана можливість задати питання на цікавлячи їх теми. Кількість заданих питань, як по складності так і по різноманітності перевершила всі очікування.

Спілкування з видатними спортсменом проходило в цікавій та доброзичливій атмосфері, де всі учасники отримали масу позитивних емоцій, корисних знань, розкрили світ спорту з іншої сторони та зарядились духом спорту та фізичного виховання!

Підсумовуючи результати гостьової лекції Роман Кокошко висловив слова вдячності всім присутнім та наголосив на тому, що тільки з здоровому розвинутому тілі можу бути сформована інтелектуальна, незалежна та здорова духом українська нація!

Здобувачі в свою чергу висловили побажання проводити такі зустрічі традиційно й запрошувати інших видатних спортивних особистостей в якості спікерів.

Автори: доценти: Євгеній Стрикаленко, Сергій Драчук, Олег Шалар, Юрій Кан, викладачі: Юлія Барановська, Артем Гараєв