ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Досягнення здобувачки ХДАЕУ на чемпіонаті України з пауерліфтингу!!!

Підготовка здобувачів в Херсонському державному аграрно-економічному університеті полягає в створенні всіх необхідних умов для гармонійного поєднання в отримані теоретичних знань та практичних вмінь в професійній діяльності з можливістю самовдосконалюватись в різних інших галузях! Так нещодавно представниця агрономічного факультету Вікторія Петрова, не зважаючи на те що постійно гарно навчається, відвідує всі навчальні заняття, змогла підготуватись та якісно виступити на чемпіонаті України з пауерліфтингу, який проходив в місті Коломия!

Приємно відзначити, що на даних змаганнях Вікторія вперше приймала участь в якості спортсмена, а також в якості судді, що є доволі серйозною та відповідальною місією. Під час змагань Вікторія змагалась в трьох вправах присідання, жим лежачи та станова тяга! За результатами виступу на змаганнях за сумою триборства Вікторія з результатом в 242,5 кг. посіла високе друге місце! Також в командному заліку, серед всіх областей, які приймали участь в змаганнях, Вікторія разом з командою посіла друге місце! Це є дуже високе досягнення враховуючи те, що це були перші змагання в яких брала участь наша студентка!

Саме гармонійне поєднання освітньої діяльності з можливістю готуватись до змагань в нашому університеті, є запорукою отримання якісної освіти та досягнення високого рівня спортивної майстерності, що знаходить прояв у змагальних результатах.

Бажаємо Вікторії подальшого професійного зростання, а відповідно й досягнення максимально високих результатів на змаганнях найвищого рівня!

Автор: доцент Євгеній Стрикаленко