ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Чергова профорієнтаційна зустріч у Чорнобаївському ліцеї Чорнобаївської сільської ради

5 березня викладачі кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Макухіна С. В. і Матусяк Г. І. провели чергову профорієнтаційну зустріч із учнями 11–А та 11–Б класів. Цього разу до школярів разом із викладачами завітали здобувачі економічного факультету ХДАЕУ Єлизавета Развозова й Альона Клішина.

Здобувачки першого й четвертого років навчання поділилися своїм досвідом вибору закладу вищої освіти, закцентувавши увагу на перевагах навчання в ХДАЕУ за спеціальностями економічного факультету. Є. Развозова підкреслила високу якість викладання дисциплін обов’язкового освітнього компоненту викладачами, розмаїття форм роботи, а також додаткові можливості, які забезпечують дисципліни вільного вибору.

А. Клішина поділилася цікавинками своєї майбутньої професії та наголосила на високій якості освітньої підготовки до роботи в індустрії гостинності. Здобувачка з майже чотирирічним досвідом навчання розповіла про заходи в ХДАЕУ, в організації яких брала участь, про пізнавальні виїзні заняття й захопливі майстер-класи від фахівців у галузі ресторанної справи. А. Клішина звернула особливу увагу на широкий вибір вебінарів і гостьових лекцій, які сприяють підвищенню якості освіти.

Викладачі й здобувачі відповіли на запитання учнів, які виникли в ході спілкування, а також домовилися про нові форми подальшої співпраці. Сподіваємося, що чергова профорієнтаційна зустріч була корисною для школярів, і вони невдовзі зроблять свій вибір на користь ХДАЕУ!

Автори: Матусяк Г. І., Макухіна С. В. (05.03.2024)