ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підбиваємо підсумки комплексної виробничої практики з фаху!

На кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного аграрно-економічного університету відбувся захист звітів із комплексної виробничої практики з фаху здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.

Метою проходження практики було закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів з організації сервісно-виробничих процесів у закладах готельного та ресторанного господарства, ознайомлення з сучасним оснащенням закладів, здійснення відповідних технологічних операцій, оволодіння професійними вміннями та навичками в індустрії гостинності та формування готовності до самостійної професійної діяльності в умовах конкурентного ринкового середовища.

Практиканти поділилися досвідом проходження практичної підготовки в закладах громадського харчування, дозвілля, підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, представили свої напрацювання в презентаціях.

У своїх доповідях, окрім основних тем проходження практики, висвітлили питання орієнтації на підприємстві, адаптації до графіків роботи, вивчили і дослідили CRM- систему.

Змістовними були доповіді про сучасні форми технології  праці в закладах, маркетингову та інноваційну діяльність на підприємствах, методи управління персоналом, способи розв'язання конфліктів та організації охорони праці на підприємствах.

Розповіли як планували роботу по проведенню майстер-класів в кафе, допомагали здійснювати контроль за організацією бенкетів, фуршетів, сніданків за типом «шведська лінія» тощо. Висвітлили особливості роботи кав’ярень. Технологію приготування смачної кави.

Тож звіти захищено! Бажаємо групі успіхів у подальшій навчальній роботі!

Автор: доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Середа Н.