ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перемоги здобувачів ХДАЕУ у відкритому чемпіонаті Херсонської області з рукопашного бою!!!

Не дивлячись на військовий стан в країні та умови в яких опинились більшість українців, спортивне життя продовжує своє існування створюючи максимальне підґрунтя для формування міцної та незламної нації!

Напередодні, не зважаючи на постійні обстріли, здобувачі нашого університету прийняли участь в відкритому чемпіонаті Херсонської області з рукопашного бою! Змагання проводились в декількох вагових та вікових категоріях! Паралельно з цим спортсмени мали можливість пройти атестацію та підвищити власний рівень спортивної майстерності!

Приємно відзначити, що підготовку спортсменок, участь в змаганнях також здійснював молодий, проте дуже досвідчений тренер з рукопашного бою Жижко Захар, який також навчається в ХДАЕУ на спеціальності 053 Психологія. За підсумками проведених змагань здобувачка економічного факультету першого року навчання спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування - Штром Дар'я стала найкращою у власній ваговій групі та посіла перше місце. Здобувачка першого року навчання цього ж факультету, яка навчається на спеціальності 053 Психологія - Іванова Олександра в безкомпромісній сутичці поступилась в фіналі й виборола почесне друге місце.

Також наші дівчата пройшли атестацію та отримали відповідні дипломи. Штром Дар'я виконала атестаційні вимоги та отримала 5Q, а Іванова Олександра виконала атестаційні вимоги на 10Q.

Пишаємось нашими дівчатами та їх тренером й бажаємо їм подальших професійних звершень та перемог, як на татамі, так і під час навчання в університеті!

Автор: доцент Євгеній Стрикаленко