ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового студентського гуртка «Успішний підприємець»

05 березня відбулось чергове засідання наукового студентського гуртка «Успішний підприємець» на тему «Інноваційні моделі провідних країн світу та їх вплив на підприємницьку діяльність». Досвід розвинених країн підтверджує, що інновації виступають ключовим фактором у забезпеченні економічного зростання. Підприємства, які активно інвестують у інновації, можуть мати конкурентну перевагу на ринку, оскільки вони пропонують унікальні продукти або послуги, які важко або навіть неможливо скопіювати.

Гуртківцями спеціальностей 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність і 051 Економіка були представлені цікаві доповіді з презентаціями, які висвітлювали особливості інноваційних процесів у високорозвинених країнах. Інновації призводять до розвитку нових технологій у сфері охорони здоров’я, енергетики, транспорту тощо, що покращує якість життя населення. Тема сучасна та актуальна, так як стимулювання інноваційної діяльності є важливою складовою стратегії економічного розвитку для будь-якої держави.

Засідання гуртка – це відмінний приклад продуктивного спілкування та обміну ідеями. Активна участь доповідачів сприяла жвавій дискусії, під час якої кожен міг висловити свою думку, а також оцінити дослідження інших учасників. Це сприяло розширенню розуміння теми, а також збагаченню знань кожного учасника гуртка. Такий діалог стимулює креативність, сприяє розвитку критичного мислення та взаєморозумінню між здобувачами.

Автор: Людмила БОЙКО