ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Знайомство здобувачів агрономічного факультету з Центром кар’єри ХДАЕУ

06 березня 2024 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти агрономічного факультету з представником Центру кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету. Метою заходу було ознайомлення здобувачів з корисною та цікавою інформацією, яка розміщена на сайті Університету в розділі «Центр кар’єри».

Знайомство розпочалось з презентації сторінки Центру кар’єри на сайті ХДАЕУ, його метою, завданнями та функціями. Спікерка ознайомила учасників зустрічі зі структурою Центру кар’єри, наочно продемонструвала наявну на сторінці інформацію.

В розділі «Резюме та супровідний лист» представлена інформація щодо вимог та структури резюме і супровідного листа, надані приклади цих документів, які доступні для завантажування.

Здобувачі також дізналися про інші розділи Центру кар’єри, а саме: «Лайфхаки та події для кар’єрного майбутнього», «Неформальна освіта», «Аспірантура», «Практика та стажування», «Дуальна освіта» тощо.

На сторінці Центру кар’єри є корисна і цікава інформація не тільки для здобувачів університету, але також й для їх батьків, родичів, друзів, випускників ХДАЕУ та всіх охочих.

Автор: Навчально-методичний відділ (07.03.2024)