ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання кафедри ботаніки та захисту рослин

6 березня 2024 р. на конференц-платформі Zoom відбулось засідання науково-педагогічних працівників кафедри ботаніки та захисту рослин, на якому розглянуто основні питання навчальної, методичної, наукової, організаційної, інформаційної, профорієнтаційної, виховної роботи. В.о. завідувача кафедри, професор Марковська О.Є. особливу увагу приділила забезпеченню високої якості освітнього процесу, впровадженню прогресивних методів і сучасних інформаційних технологій освіти, організації та проведенню практик, державної атестації випускників, попередженню проявів академічної недоброчесності та корупції, забезпеченню ефективної роботи екзаменаційних комісій, підготовці та виданню наукових статей, методичних розробок, проведенні лекційних і практичних занять у виробничих умовах, організації заходів із профорієнтації, висвітленні результатів діяльності кафедри на інформаційних ресурсах університету, роботі кураторів академічних груп тощо.

Учасники методичного семінару, який було організовано навчально-методичним відділом університету, ознайомили колег із розглянутими питаннями планування та обліку загального навантаження НПП, онлайн ресурсами дистанційного навчання ХДАЕУ.

Заключним питанням засідання було обговрення участі учнів закладів загальної середньої освіти, здобувачів професійно-технічної, фахової передвищої освіти у конкурсі «Рослинний світ очима великого Кобзаря» до 210-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка. Остаточне підведення підсумків буде проведено 8 березня 2024 року з наступним оприлюдненням результатів на сторінці кафедри ботаніки та захисту рослин у Facebook (https://www.facebook.com/botanyplantprotection/).

Автор: Ірина СТЕЦЕНКО