ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Інтерактивна відео-екскурсія для здобувачів університету та школярів

7 березня 2024 року на базі ботанічного саду університету Павла Йозефа Шафарика у м.Кошице (Словаччина) організована відео-екскурсія для здобувачів спеціальностей 202 «Захист та карантин рослин», 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» першого та другого рівнів освіти та гуртківців екологічного гуртка «Еко Хаб» Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №57.

Відео-екскурсію проводила в.о. завідувача кафедри лісового та садово-паркового господарства Тетяна Бойко в павільйоні тропічних та субтропічних рослин. На екскурсії здобувачі та школярі ознайомилися з видовим різноманіттям рослин в представлених експозиціях, їх морфологічною будовою, розглянули особливості пристосування рослин до умов навколишнього середовища. Лектор звертала увагу на особливості будови вегетативних та генеративних органів рослин, їх еколого-біологічні особливості та їх декоративні якості. Окремо пройшлись колекціями орхідей, тіландсій, голонасінних та тропічних плодових рослин.

Надихаємось красою та досвідом європейських колег для впровадження у благоустрій та озеленення повоєнної Херсонщини!!!

Організація інтерактивних занять показує, що дистанційне навчання в умовах військового стану може бути якісним, ефективним та інформативним.

Автор: Тетяна БОЙКО