ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ТАМ захід – Регіональний семінар HERE «Рамка для ефективного дизайну мікрокваліфікацій: кращі практики та керівництво для розроблення високоякісних кваліфікацій» (11-12.03.2024 р.)

11-12 березня 2024 року відбудеться ТАМ захід – Регіональний семінар HERE «Рамка для ефективного дизайну мікрокваліфікацій: кращі практики та керівництво для розроблення високоякісних кваліфікацій» (11-12.03.2024 р.) у онлайн форматі.

https://erasmusplus.org.ua/news/regionalnyj-seminar-here-ramky-dlya-efektyvnoyi-rozrobky-mikrokvalifikaczij-krashhi-praktyky-ta-kerivni-prynczypy-dlya-rozrobky-vysokoyakisnyh-kvalifikaczij-11-12-03-2024-r-onlajn/

Семінар організовано Національним Еразмус+ офісом у Вірменії у співпраці з Arevik OHANYAN, експертом з реформування вищої освіти (HERE), керівником стратегічних проектів Міжнародного університету Євразії, та Національним Еразмус+ офісом в Україні в рамках місій технічної допомоги Еразмус+.

Цільова аудиторія: регіональний семінар HERE орієнтований на політиків, державних службовців, представників HERE, викладачів та адміністративний персонал, розробників освітніх програм, а також представників міжнародних відділів закладів вищої освіти та наукових установ.

Учасники зможуть:

  • Ознайомитися з політичним ландшафтом мікрокваліфікацій, кращими практиками та розвитком на національному рівні.
  • Розуміти нормативно-правові акти, що сприяють розвитку високоякісних та доступних мікрокваліфікацій.
  • Розуміти концепції мікрокваліфікацій, найкращі практики та процес розробки.
  • Вивчити структуру дизайну для підвищення компетенцій працівників та підтримки навчання впродовж життя.

Вебінар проходитиме протягом двох днів поспіль, кожна сесія триватиме 4 години. Крім того, окремий день буде присвячений онлайн-консультаціям для політиків.

Робоча мова: Англійська.

Для участі у семінарах необхідно зареєструватися за посиланням до 10 березня 2024 року.

Програма семінару. https://erasmusplus.am/home/wp-content/uploads/2024/03/Agenda-2.pdf