ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Єдність заради співпраці: зустріч молодіжних лідерів Кіровоградщини

7 березня 2024 року студенти та викладачі Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у інтерактивному тренінгу, підготовленому Обласною радою молодіжного самоврядування та Радою євроклубів Кіровоградщини в Центральноукраїнському державному будинку художньої та технічної творчості за сприяння Молодіжного центру Кіровоградської області

Злиття сил, ідей та творчої енергії молоді є запорукою вдалої співпраці та зміцнення спільного шляху розвитку. Саме тому під гаслом «Стратегічне планування: співпраця із лідерами органів учнівського та студентського самоврядування та Ради євроклубів Кіровоградщини» й відбулася захоплююча зустріч лідерів та активістів молодіжного руху Кіровоградщини.

У цьому заході взяли активну участь студенти економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету та їх наставники, доценти кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – Коваленко Н. О. та Середа Н. М.; доцент кафедри підприємництва, обліку та фінансів Кононенко Л. В. та доцент кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Олійник І. В. Організаторами зустрічі виступили Обласна рада молодіжного самоврядування та Рада євроклубів Кіровоградщини, які створили унікальну атмосферу співпраці та розвитку під час проведення цього заходу.

Разом зі студентами та викладачами Херсонського державного аграрно-економічного університету, які активно долучилися до цієї ініціативи, учасники зустрічі обмінялися досвідом, висловили нові ідеї та спільно намітили шляхи подальшого розвитку молодіжного руху в регіоні.

У межах програми заходу О. С. Арутюнян, директорка Центру дозвілля та технічної творчості, яка є одночасно головою Молодіжного центру Кіровоградської області, провела інтерактивний тренінг, що залишив неповторне враження у студентів та викладачів, на тему «Участь молоді», під час якого під час якого відбулося обговорення та запальний дискурс між його учасниками.

Також під час обговорення висвітлювалися можливості розвитку індивідуальної самооцінки серед учнівської та студентської молоді шляхом використання фототерапії в розбудові соціальної ідентичності та вдосконалення міжособистісних взаємин.

Учасники заходу пройшли інтенсивний процес внутрішньої саморефлексії, яка стала потужним імпульсом для подальших відкриттів та розвитку власних ідей. Ось чому такий формат тренінгів допомагає кожному відчути власний потенціал та розкрити його на максимумі, стимулюючи активну участь у спільних взаємодіях та творчих проєктах!