ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гібридна лекція: профіль італійського менеджменту - від культурних витоків до туристичного досвіду

7 березня 2024 року на базі відділу документів з економічних, технічних та природничих наук Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Дмитра Чижевського відбулася інтерактивна гібридна лекція-тренінг, присвячена особливостям та проблемам розвитку сучасної теорії та практики менеджменту на прикладі економіки Італії

Цього разу аудиторія слухачів складалася переважно зі здобувачів освіти економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету, що відображало зацікавленість молоді у засвоєнні нових знань у сфері менеджменту та маркетингу. Учасники заходу стали свідками захоплюючої гібридної лекції, яку провів викладач кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій, кандидат економічних наук, доцент Ігор Олійник.

Тематика лекції була обрана не випадково, адже лектору свого часу довелося взяти участь у міжнародному стажуванні, яке проходило в Італії за програмою Європейського Союзу на допомогу незалежним державам Східної Європи і Центральної Азії (TACIS). Сам же зміст цієї лекції привернула увагу слухачів, оскільки розкривав важливі аспекти організації та керівництва в італійському бізнесі, що в цілому створило особливу атмосферу вивчення нового матеріалу та активного обміну думками.

Під час гібридної лекції слухачі отримали можливість не лише дізнатися про традиції та особливості італійського менеджменту, а й зануритися у туристичний досвід країни, відкривши для себе широкий спектр можливостей для подальшого розвитку у цій галузі. Інтерактивний підхід дозволив учасникам активно спілкуватися, ставити питання та обговорювати важливі аспекти, які сприяли глибшому розумінню теми та стимулювали додаткові дослідження.

Гібридна лекція Ігоря Олійника змогла наповнити новою інформацією та збагатити теоретико-практичний інструментарій здобувачів, а також надихнути їх на подальше вивчення та дослідження принципів менеджменту на міжнародному рівні.