ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Професійний розвиток: методологічна основа та інноваційні технології»

З 1 січня по 11 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри підприємництва, обліку та фінансів Олександр Пристемський та Аліна Сакун проходили Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Професійний розвиток: методологічна основа та інноваційні технології». Організатори події: Комісія з питань юридичної освіти та обізнаності, Науково-освітній центр професійного розвитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

До підвищення кваліфікації були залучені професійні спікери із цікавими і пізнавальними темами:

Марина Пижова, доктор юридичних наук, доцент, адвокат, проректор з наукової роботи Державного податкового університету, консультант Комісії з питань юридичної освіти та обізнаності. Тема лекції «Професійний розвиток викладача – запорука якісного освітнього процесу».

Олег Ярошенко, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, проректор з навчально-методичної роботи Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, консультант Комісії з питань юридичної освіти та обізнаності. Тема лекції «Інноваційне навчально-методичне забезпечення навчальних дисциплін».

Олена Луценко, кандидат юридичних наук, доцент, керівник науково-освітнього центру професійного розвитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Тема лекції «Інтерактивні інструменти у викладанні навчальних дисциплін».

Професійна програма підвищення кваліфікації розроблена із урахуванням новітніх науково-обґрунтованих підходів до організації навчання дорослих, досягнень психолого-педагогічних, соціальних та поведінкових наук, і спрямована на розвиток та удосконалення психолого-педагогічної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної компетентностей, а також практичних умінь і навичок інтерактивної взаємодії та професійно-особистісного розвитку для підвищення ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності.

Кожен учасник підвищення кваліфікації отримав сертифікат та Матеріали тез науково-методичних доповідей.

Автори: Пристемський О.С., Сакун А.Ж.