ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч декана зі студентським активом факультету архітектури та будівництва

Зустріч зі студентами факультету архітектури та будівництва, проходять у форматі відкритого діалогу. Новий навчальний семестр для студентського активу факультету не став виключенням, протягом лютого відбулося ряд зустрічей з представниками студентського самоврядування факультету та здобувачами факультету. Декан факультету Наталія Дудяк відзначала, що метою зустрічей є обговорення актуальних питань та викликів сьогодення, а саме: якість дистанційного навчання в умовах війни, анкетування здобувачів після зимової сесії, комунікації здобувачів з деканатом факультету та ролі місця студентського самоврядування у забезпеченні освітнього процесу на факультеті.

Наталія Дудяк наголосила під час зустрічей, що найголовніше - це безпека життя кожного здобувача освіти, але кожен студент повинен бути вибагливий до навчального процесу, викладачів та до самого себе. Формування конкурентоспроможного фахівця може відбуватися лише в умовах взаємної поваги, довіри та небайдужості студента до свого майбутнього.

Заступник декана з виховної роботи Валентина Зубенко інформувала про особливості весняного семестру та відзначила заходи які будуть проведені в рамках навчального і виховного процесу.

В ході зустрічі обговорили питання важливості проходження анкетування здобувачів щодо визначення рівня задоволеності організації навчального процесу, справедливої оцінки навчального досягнення з боку викладачів, доступності викладання, особистої участі студентів у заходах, ролі кураторів проведення бесід про важливість дотримання академічної доброчесності, оцінки діяльності органів студентського самоврядування.

В ході зустрічі студентським активом було висловлено ряд пропозицій та побажань, які будуть враховані деканатом у навчальному процесі.

Автор: Дудяк Наталія – декан ФАБ