ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобутки наших майбутніх архітекторів

Підводимо проміжні підсумки, обмінюємося емоціями, баченням. Здобувачі спеціальності 191 Архітектура та містобудування, факультету архітектури та будівництва поєднують навчання у дистанційній та очній формі.

В форматі гібридного навчання студенти різних курсів мають змогу проконсультуватися з викладачем, обмінятися баченнями та поспілкуватися з сокурсниками. Так здобувачі 2 курсу Шавель Поліна, Охотович Яна, Заєць Іван отримали консультацію щодо виконання роботи «Натюрморт з предметів побуту з драперією, світло - тіньове вирішення дисципліна "Малюнок". Шавель Поліна представила напрацювання щодо виконання курсового проекту дисципліни Архітектурне проєктування «Блокована забудова. Таунхаус».

Здобувачі 3 курсу Резніченко Анастасія та Дорофєєва Катерина принесли до розгляду та обговорення малюнки пам'яток Архітектури, отримали консультації щодо виконання макета «Складні багатогранники».

Здобувачі 1 курсу, теж проявляють активність, Бурлака Дмитро представив роботи з дисципліни «Архітектурна графіка» – шрифт «Зодчий».

Старший викладач Харламова Людмила наголосила здобувачам щодо майбутніх зустрічей і підготовки ними матеріалу доповідей для участі у профільних науково-практичних конференціях.

Тримаємо освітній фронт та знаходимо шляхи надання якісних освітніх послуг

Поширюй цей допис, ділися корисною інформацією.

Підписуйся на сторінки університету.

ФБ факультету: https://www.facebook.com/groups/780715326559739?locale=uk_UA

Інст: https://instagram.com/ksaeu_university?igshid=YmMyMTA2M2Y=

ФБ: https://www.facebook.com/ksau.kherson

ТГ: https://t.me/agrarkaekonom

А якщо виникли питання, то звертайся за номером

+38 095 313 02 87

#stayinukraine #херсон #кропивницький #хдаеу

Автор: декан факультету Наталія Дудяк, старший викладач кафедри будівництва, архітектури та дизайну Людмила Харламова