ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спортивна вікторина “Зірки спорту” для здобувачів ХДАЕУ!!!

Неймовірну кількість цікавих фактів та корисної інформації змогли отримати здобувачі вищої освіти ХДАЕУ під час участі в черговій спортивно-інтелектуальній вікторині “Зірки спорту”, яку напередодні організували та провели викладачі фізичного виховання. До інтелектуальних батлів приєдналось багато охочих, проте із-за обмеженої кількості учасників частина лишилась спостерігати за вікториною в якості вболівальників. Під час вікторини здобувачі продемонстрували високий рівень обізнаності та знань в галузі спорту та життя “зірок” спорту.

В ході вікторини здобувачі відповідали на питання про особливості життя спортивних зірок, про їх досягнення та інші цікаві події. Як завжди вікторина проводилась в інтерактивному форматі й всі учасники могли одразу бачити власні досягнення та коригувати відповіді для отримання перемоги. Природно що з такими умовами боротьба, яка завжди, точилась до останнього запитання. Лідер неодноразово змінювався й визначити переможця було майже не можливо! Саме такий дух безкомпромісної боротьби додавав вікторині неймовірного напруження та емоційності.

За підсумками спортивної вікторини місця розподілились наступним чином: ІІІ місце зайняв представник економічного факультету - Квасніков Ілля, ІІ місце виборов представник факультету рибного господарства та природокористування — Пашинний Артем та чемпіоном став здобувач вищої освіти з агрономічного факультету Фурсіков Артем. Приємно зазначити що Артему вдалось піднятись з ІІІ місця на І в порівнянні з минулою вікториною!

По завершенні спортивної вікторини переможці та призери отримали дипломи відповідного рівня, а всі учасники отримали сертифікати, які підтверджують їх участь в заході!

Вітаємо призерів та переможців й бажаємо не зупинятись на досягнутому й поряд з виконанням різних рухових вправ знаходити час для покращення власних знань з фізичного виховання та спорту!!!

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Олег Шалар, Сергій Драчук, Юрій Кан, викладачі Юлія Барановська, Артем Гараєв