ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки конкурсу «Рослинний світ очима великого Кобзаря»

До 210-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка науково-педагогічні працівники кафедри ботаніки та захисту рослин провели конкурс «Рослинний світ очима великого Кобзаря» для учнів закладів загальної середньої (8-11 класів) та здобувачів професійно-технічної, фахової передвищої освіти.

За умовами конкурсу учасникам необхідно було назвати максимальну кількість поетичних творів Т.Г. Шевченка, де йде мова про рослини нашої флори, а також продекламувати вірша, в якому згадується рослинний світ України.

До участі в заході долучилися учні Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради, Херсонського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня – спеціалізована школа ІІ ступеня – колегіум» №51 Херсонської міської ради, Спеціалізованої школи №89 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району м. Києва, Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв, Одеського ліцею №56 Одеської міської ради.

Члени журі, до складу якого увійшли викладачі кафедри ботаніки та захисту рослин, позитивно оцінили рівень виконавської майстерності учасників та визначили переможців конкурсу.

Диплом І ступеня отримала Солодовнік Мар’яна.

Диплом ІІ ступеня отримала Стеценко Тетяна.

Диплом ІІІ ступеня отримала Ходос Анна.

Вітаємо переможців конкурсу та дякуємо всім, хто долучився до заходу! Запрошуємо й надалі до активної співпраці з Херсонським державним аграрно-економічним університетом!

Автори: Олена МАРКОВСЬКА, Ірина СТЕЦЕНКО