ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання ректорату ХДАЕУ

Сьогодні, 18 березня 2024 року, відбулося чергове засідання ректорату ХДАЕУ. На засіданні було обговорено основні події минулого тижня, результати виконаних завдань, отриманих на попередньому засіданні.

Важливим питанням ректорату стала підготовка до проведення Дня відкритих дверей в Кропивницькому. Було обговорено організаційні та фінансові питання підготовки заходу.

Керівництво університету наголосило на важливості участі науково-педагогічних працівників, здобувачів у конкурсах наукових робіт, проєктів та активізації представлення університету на різних рівнях: локальних, всеукраїнських, міжнародних.

Також розглядалось питання щодо надання матеріальної допомоги співробітникам університету та здобувачам освіти, які перебувають у важких життєвих обставинах. Усі члени ректорату одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги.

Декани доповіли про проведену й заплановану профорієнтаційну роботу, гібридні лекції для здобувачів різних рівнів і форм навчання, подані проєкти, конкурсні роботи, а також анонсували проведення міжнародних конференцій та конкурсів для здобувачів і майбутніх абітурієнтів.