ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Креативність та нестандартність в руховій діяльності людини є запорука високої ефективності фізичного виховання!!!

Велика кількість людей говорять про те, що нове це добре забуте старе! Проте з даним висловом абсолютно не погоджуються учасники Круглого столу, які напередодні обговорювали питання виникненні нових, нестандартних та дивовижних видів спорту. Даний Круглий стіл проводився в межах спортивного марафону який запровадили викладачі фізичного виховання Херсонського державного аграрно-економічного університету! В ході такого заходу здобувачі мали можливість розповісти про нові, інноваційні та креативні види спортивної діяльності та обговорити перспективу їх розвитку в незалежній Україні!

Інтерес до Круглого столу перевершив всі очікування як по кількості  присутніх так і по кількості доповідей. Розбіжність різновидів спорту зашкалювала і іноді здавалась що вона не мала меж! Так під час засідання Круглого столу здобувачі відкрили абсолютно нестандартні види спорту такі як:

 “Джай алай”, “Хобіхорсинг”, “Спортивна сауна”,

“Підводний хокей”, “Ракетбол”, “Страусині перегоні”,

Стантрайдинг”, “Квідіч”, “Спортивна гонитва за сиром”, “Гонки на газонокосарках”.

За результатами роботи Круглого столу здобувачі отримали сертифікати учасників, а найкращі доповідачі були відзначені дипломами за певними номінаціями!

За підсумками роботи Круглого столу всі здобувачі виразили велику задоволеність можливістю висловлення власної думки та закцентували увагу на необхідності регулярного проведення таких засідань за іншими актуальними та цікавими темами, які допоможуть підвищити якість підготовки в університеті, що є однією з головних умов діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету!!!

Автори: доценти Є.Стрикаленко, О.Шалар, С.Драчук, Ю.Кан, ст. викладач Ю.Барановська, викладач А.Гараєв