ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачі ХДАЕУ чемпіони обласних змагань зі спортивного орієнтування!

Після проведення відбіркового етапу змагань зі спортивного орієнтування в ХДАЕУ викладачами з фізичного виховання було відібрано 10 найкращих спортсменів, які прийняли участь у фінальній частині. Спеціалістами Херсонського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України протягом 13 березня було організовано та проведено фінальні обласні онлайн змагання за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» під егідою Президента України.

Відповідно до регламенту змагання проводились в два тури: І тур - складання онлайн пазлів топографічної карти за найменший час, ІІ тур - теоретичні тести зі знання топографічних позначок. Підрахунок переможців проводився як за окремими вправами так і в загальнокомандному заліку!

За результатами першого туру (складання онлайн-пазлів топографічних карт) всі три перших місця зайняли наші здобувачі: ІІІ місце посіла Бабенко Валентина, ІІ місце Коваленко Анастасія та переможцем став Бурлака Дмитро.

В другому турі (виконання теоретичних тестів на знання топографічних позначок) наші здобувачі також вибороли два призови місця: ІІІ - Коваленко Анастасія та ІІ — Бабенко Валентина.

За підсумками виступу в двох турах обласних змагань визначався загальний переможець особистих змагань зі спортивного орієнтування.

В загальному особистому заліку призерами та переможцями виявились виключно здобувачі нашого університету при чому за показаними результатами дві здобувачки Коваленко Анастасія та Бабенко Валентина набрали однакову кількість очок й розділили перше місце!

Для визначення переможців загальнокомандного заліку враховувались результати виступу всіх 10 членів команди ЗВО. Не зважаючи на велику кількість учасників й запеклу боротьбу в загальнокомандному заліку переможцями обласних змагань також стали здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету. До складу команди переможців увійшли представники різних факультетів: Уляна Ярема, Дмитро Харін, Юрій Скворцов, Микита Петров, Анастасія Молофієнко, Анастасія Коваленко, Софія Жабченко, Ілля Волошин, Дмитро Бурлака, Валентина Бабенко.

Вітаємо наших здобувачів та викладачів з гарним результатом і бажаємо так же гарно виступити в змаганнях з інших видів спорту та гідно представляти наш заклад вищої освіти!

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Кан Ю.Б., викладачі Барановська Ю.В., Гараєв А.А.