ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Онлайн-профорієнтація викладачів кафедри підприємництва, обліку та фінансів

У п’ятницю, 15 березня 2024 року відбулася надзвичайно цікава та пізнавальна онлайн-профорієнтація для учнів Зеленівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №38 Херсонської міської ради. Цей надзвичайний захід був організований зусиллями викладачів кафедри підприємництва, обліку та фінансів Херсонського державного аграрно-економічного університету: Шепель І.В., Коваль С.В., Скрипник С.В., Пантелеймоненком А.О. Викладачі презентували учням широкий спектр освітніх можливостей ХДАЕУ.

На початку свого виступу професор Скрипник С.В. розкрила важливі аспекти цьогорічної вступної кампанії, що дуже цікавить випускників. Її виступ супроводжувався яскравими ілюстраціями та переконливими аргументами, які спонукали слухачів задуматися про важливість складання НМТ та отримання вищої освіти.

Після виступу Скрипник С.В., доцент Шепель І.В. презентувала спеціальності за якими здійснюється підготовка в університеті, акцентувала увагу на важливості освіти в сучасному світі та перспективах майбутнього працевлаштування для випускників нашого Університету. Учасники онлайн-зустрічі отримали можливість задати питання щодо вступу, навчання та майбутньої кар'єри та отримали на них ґрунтовні відповіді.

Поспілкувавшись з професором Пантелеймоненком А.О. та доцентом Коваль С.В., учні отримали корисні поради щодо вибору найбільш підходящого для них напрямку навчання. Організація такого заходу у форматі онлайн дозволила учням отримати важливу інформацію, не залишаючи своїх домівок. Це є ще одним кроком у напрямку розвитку свідомого вибору майбутньої професії для молодих людей.

Школярі із захопленням переглянули відеоролик про Університет, який надавав відчуття великої, дружньої родини, де існує підтримка, взаємодопомога та мотивація до саморозвитку. Адже, в умовах сьогоднішньої війни важливо не тільки отримувати освіту, а й, відчувати непохитну силу духу, мужність рухатися вперед до нових знань, використовувати ті можливості, що надає вступникам держава для побудови їх власного майбутнього.

Колектив кафедри підприємництва, обліку та фінансів щиро вдячний адміністрації Зеленівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №38 Херсонської міської ради, Коваленко Світлані Олександрівні та керівникам 10 і 11 класів за створення сприятливої атмосфери для спілкування з учнями!

Сподіваємося, що дана профорієнтаційна зустріч допоможе учням прийняти правильне рішення та стане важливим етапом у їхньому шляху до успішного майбутнього!

Автори: професор Світлана СКРИПНИК, доценти Інеса ШЕПЕЛЬ і Світлана КОВАЛЬ