ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Покращення викладацької майстерності через нові знання і навички

Валентина ЗУБЕНКО, доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії, приймала участь у серії воркшопів "Uni-Biz Bridge" від UGEN, які відбулися з 27 по 29 лютого на тему «Сучасний викладач». На цих заходах обговорювалися актуальні аспекти ролі сучасного викладача в освітньому процесі.

У заході взяли участь понад 600 викладачів з різних вищих навчальних закладів. Серед учасників були представники Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Серії воркшопів "Uni-Biz Bridge" від UGEN (українська агенція з розвитку бренду роботодавця, яка працює в Україні та за кордоном), були надзвичайно цікавими та пізнавальними. Учасники активно обговорювали сучасні підходи до викладання та навчання, ділилися власним досвідом та навчальними стратегіями. Спікерами були розглянуті різні аспекти освіти, включаючи формування особистого бренду викладача, використання цифрових технологій у навчальному процесі та важливість стресостійкості для педагогів. Заходи створили сприятливу атмосферу для обміну ідеями та розширення професійних знань, а також сприяли зближенню освітньої спільноти.

Після успішного складання тестів, доцент Валентина Зубенко отримала сертифікат, який підтверджує її участь у програмі із 12 академічними годинами.

Заходи, які відбулися 27-29 лютого, дозволили навчитися новим методикам навчання, дізнатися про важливість цифровізації в освіті та як покращити свої навички.

Автор: Валентина ЗУБЕНКО (19.03.2024р.)