ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Professional Way разом із ХДАЕУ

19 березня представники кафедри підприємництва, обліку та фінансів – професор Олександр ПРИСТЕМСЬКИЙ і доцент Аліна САКУН традиційно провели профорієнтаційну онлайн-екскурсію по Херсонському державному аграрно-економічному університету для здобувачів Новокаховського приладобудівного фахового коледжу. Щиру зацікавленість молоді викликала історія університету, що був заснований у 1874 році та є одним із найстаріших закладів вищої освіти Півдня України та Європи.

Викладачі детально розповіли про університет, факультети, ознайомили з освітніми програмами спеціальностей, а також надали інформацію про переваги навчання в ХДАЕУта наголосили на перспективах працевлаштування.

Майбутні абітурієнти отримали необхідну інформацію про особливості вступної кампанії 2024р., звернувши увагу на те, що потрібно знати про НМТ та про єдине фахове вступне випробування з аграрних наук, економіки та управління для вступу на бакалаврат.

Такі профорієнтаційні заходи стають важливим етапом у виборі майбутньої професії. Під час профорієнтаційної онлайн-екскурсії учні ставили цікаві запитання про минуле та сьогодення університету.

Щиро вдячні колективу коледжу за теплі зустрічі і майбутню співпрацю.

Автори: Сакун А., Пристемський О.