ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Знайомство здобувачів факультету архітектури та будівництва з Центром кар’єри ХДАЕУ

20 березня 2024 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів факультету архітектури та будівництва з представником Центру кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету. Мета зустрічі – ознайомлення із корисною інформацією, яка розміщення на сторінці Центру кар’єри на сайті Університету.

На початку заходу здобувачі ознайомилися зі структурою сторінки Центру кар’єри, його метою, функціями, завданнями, дізналися, яка корисна інформація міститься у кожному з розділів.

Після цього учасникам було детально представлено вкладку «Резюме та Супровідний лист». Було підкреслено, що всі присутні мають вільний доступ до цієї інформації та можуть використовувати її за потреби.

Здобувачі також дізналися про інші розділи Центру кар’єри, а саме: «Лайфхаки та події для кар’єрного майбутнього», «Неформальна освіта», «Аспірантура», «Практика та стажування», «Дуальна освіта» тощо.

Розділ «Пошук роботи», створений для того, щоб допомогти студентам ХДАЕУ знайти роботу, яка відповідає їхнім інтересам, навичкам та амбіціям. В ньому представлені актуальні вакансії від провідних компаній та організацій, які шукають талановитих студентів ХДАЕУ.

Розділ «Освіта протягом життя» присвячений можливостям для безперервного розвитку та набуття нових знань протягом життя. Особливу увагу здобувачів привернула інформація про можливість отримання ваучера від Державної служби зайнятості. Цей ваучер дає право на безкоштовне навчання певним категоріям громадян.

Наприкінці зустрічі учасникам було надано контакти для запитань або цікавих пропозицій.

Автор: Навчально-методичний відділ (21.03.2024)