ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тиждень профорієнтації ХДАЕУ у територіальних громадах Кіровоградщини: Світловодськ

Представники Херсонського державного аграрно-економічного університету завітали до Світловодська. У рамках робочої поїздки було підписано меморандум про співпрацю між університетом та Світловодською міською радою.

Павло Бойко – декан факультету рибного господарства та природокористування, Роман Базака та Ігор Олійник – доценти кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ економічного факультету, провели зустріч із керівницею Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради Світланою Осикою. Обговорили можливості співпраці та партнерства.

Та головною метою поїздки була зустріч зі старшокласниками міста, яка пройшла  на базі Комунального закладу «Ліцей сучасної освіти «Інтелект» Світловодської міської ради.

Павло Михайлович Бойко розповів учням про факультети та освітні програми нашого університету, про особливості кожної спеціальності та навчання.

Спілкувалися про міжнародну співпрацю університету та можливості для студентів нашого університету передбачені програмами академічної мобільності.  Зацікавилися учні реалізованим етап проєкту Ukraine digital 2023: DAAD – Teaching Cooperation Kherson Kiel (CAU-KSAEU). Та найбільше вразили старшокласників заходи дозвілля студентів, зокрема «Зимовий бал»,  який став традицією нашого університету.

На останок познайомили учнів із сайтом та соціальними мережами університету та провели розіграш брендованих подарунків.

Співпраця тільки починається – разом до Перемоги!