ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

KPMG & STUDENTS про "Професія Аудитор"

21 березня 2024р. на запрошення кафедри підприємництва, обліку та фінансів, представники Міжнародної компанія KPMG kpmg.ua, що входить до Великої четвірки аудиторських компаній (Big4), які спеціалізуються на наданні аудиторських, податкових та консультаційних послуг, провели онлайн зустріч з теми «Професія Аудитор» (з практичними кейсами).

У заході взяли участь викладачі і здобувачі різних курсів освітніх програм «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Підприємництво та торгівля» та представники Новокаховського приладобудівного фахового коледжу.

Спікери заходу

Анна Міщенко – керівниця команди із залучення та підбору талантів, відділу по роботі з персоналом, KPMG в Україні

Павло Гриценко – Аудитор, департаменту аудиту, KPMG в Україні

Здобувачі дізнались не лише про особливості професії аудитора, її переваги і недоліки, корпоративні цінності, а й про кар’єрні сходинки, етапи відбору до компанії KPMG в Україні.

Змістовні доповіді, цікаві презентації, практичні кейси,  рекомендації, питання і відповіді на них – ось як проходив захід KPMG.

Спікери неодноразово наголошували на важливості ефективної комунікації, вміння працювати в команді. Адже від того, наскільки ефективні комунікації в команді, залежить результат, його якість і швидкість отримання. Навички критичного мислення і комунікація – ті soft skills, що необхідні для успішної роботи в аудиті.

Це була перша із таких зустрічей, що сприяють практичному формуванню необхідних компетентностей у здобувачів освіти та результативній взаємодії освіти і бізнесу.

Щиро дякуємо Анні Міщенкота  Павлу Гриценко за змістовну і корисну зустріч!Чекаємо продовження з представниками аудиторської компанії KPMG!

Автор: доц.Аліна САКУН