ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проорієнтаційний захід ХДАЕУ в м.Новомиргород: розширення можливостей та партнерство

Херсонський державний аграрно-економічний університет (ХДАЕУ) продовжує активно сприяти професійному розвитку молоді, орієнтуючи їх у світі освіти та кар'єри. У даному контексті, на цьому тижні в місті Новомиргород, Кіровоградської області, відбувся захід з проорієнтації майбутніх абітурієнтів.

Учасники заходу, серед яких були старшокласники з місцевих шкіл та ліцеїв, мали можливість ознайомитися з багатогранністю спеціальностей, які пропонує ХДАЕУ, а також з перспективами кар'єрного зростання в подальшому майбутньому. Представники університету у складі: відповідального секретаря приймальної комісії ХДАЕУ Алєщенко Л.О., доцента кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Жосан Г.В., доцента кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Коваленко Н.О., доцента кафедри підприємництва, обліку та фінансів Кононенко Л.В. та асистента кафедри соціальних та поведінкових наук Герлован Я.Е., провели інформаційні презентації, демонструючи високий рівень навчання та можливості для студентів. Через повітряну тривогу частково захід було проведено у сховищі, що не завадило учасникам ознайомитись з найважливішими аспектами.

Окрім того, на заході було підписано важливий документ - меморандум про співпрацю між ХДАЕУ та об'єднаною територіальною громадою (ОТГ) міста Новомиргород. Цей крок відкриває нові перспективи участі в проектах з розвитку місцевої громади, а також для взаємного обміну досвідом та ресурсами між університетом та місцевими владними органами.

Заходи такого роду не лише допомагають молоді зробити свідомий вибір стосовно своєї майбутньої професії, але й сприяють зближенню університетського середовища з місцевою спільнотою та розвитку партнерських відносин у галузі освіти та розвитку.

ХДАЕУ залишається відданим своїм місіям сприяти освіті та розвитку, а також підтримувати молодь у досягненні їхніх професійних цілей. Разом з партнерами з місцевих громад та владних органів, ми будемо продовжувати працювати над реалізацією цієї місії для блага наших регіонів та країни.