ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Лекція з відомою українською діячкою, керівницею напряму АПК Ukraine Facility Platform та агрофуд Mykolaiv Water Hub, екс-посолкою з особливих доручень МЗС України Ольгою Трофімцевою

Сучасна глобалізація несе з собою низку викликів і можливостей для кожної країни, особливо для тих, що активно взаємодіють на міжнародному ринку аграрної продукції. 26 березня 2024 року відбувалася гостьова лекція, організована кафедрою підприємництва, обліку та фінансів для здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти економічних спеціальностей. Зустріч стала майданчиком для обговорення найважливіших аспектів цієї проблематики між здобувачами і відомою українською політичною діячкою, керівницею напряму АПК Ukraine Facility Platform та агрофуд Mykolaiv Water Hub, екс-посолкою з особливих доручень МЗС України Ольгою Трофімцевою.

Під час висвітлення актуальних аспектів зустрічі, лекторка розглянула глобальні торговельні тенденції та їх вплив на Україну. Одним із ключових питань, що виникли під час лекції, було обговорення впливу війни і політичних конфліктів на перерозподіл торгових потоків у світі аграрної продукції. Також, розглянуто нові можливості та виклики, що стоять перед українським сільським господарством. Лекторка підкреслила необхідність налагодження експорту для відновлення економічного розвитку, а також надала здобувачам кілька важливих порад для їх професійного росту.

Протягом всієї лекції здобувачі активно долучалися до спілкування з лекторкою, залишали запитання та коментарі в чаті щодо теми лекції.

 Дякуємо Ользі Трофімцевій за цікаву і корисну лекцію, адже подібні зустрічі сприяють поглибленню знань здобувачів та надихають до подальших досліджень і роздумів!

 Особлива подяка захисникам і захисницям України, які боронять нас, надають можливість продовжувати наукову і навчальну діяльність на користь нашої країни!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!