ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь науково-педагогічних працівників ХДАЕУ у циклічних міжнародних дебатах в галузі освіти та наукових інновацій

26 березня 2024 року, співробітники кафедри землеробства Херсонського державного аграрно-економічного університету приєдналися до Циклічних міжнародних дебатів у сфері освіти та наукових інновацій. Цей захід був організований міжнародним партнером нашого університету, ВШТІП Академія Прикладних Наук (Познань, Польща).

Учасники міжнародного заходу розглянули низку актуальних питань в галузі освіти та науки;

Обмін досвідом щодо сучасних методів навчання. Представники ХДАЕУ мали можливість обмінятися думками та ідеями з колегами з інших університетів щодо найновіших технологій та педагогічних практик.

Підтримка обміну інформацією та досвідом між університетами України та Польщі. Під час дебатів була відзначена важливість співпраці між вищими навчальними закладами цих двох країн, а також було проведено презентацію результатів досліджень у цій галузі.

Підтримка співпраці між науковими партнерськими університетами. Учасники дебатів домовилися про подальшу співпрацю та обмін інформацією щодо наукових досліджень та інноваційних проєктів.

Обговорення актуальних питань у галузі освіти та досліджень. Під час дебатів обговорювалися найбільш актуальні теми, що стосуються сучасних викликів у сфері освіти та наукових досліджень.

Заохочення до спільних наукових проєктів. Учасники дебатів висловили зацікавленість у спільних проєктах та дослідженнях, що спрямовані на подальший розвиток освіти та науки.

Участь у Циклічних міжнародних дебатах стала важливим кроком для науково-педагогічних працівників ХДАЕУ у розширенні їхнього наукового та міжнародного співробітництва, а також у відкритті нових перспектив у галузі освіти та наукових інновацій.