ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч уповноваженої особи з питань запобіганню та виявленої корупції в ХДАЕУ з колективом факультету архітектури та будівництва

В розрізі просвітницьких заходів на факультеті архітектури та будівництва 14 березня 2024 року було організовано та проведено семінар з уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в ХДАЕУ - Валентиною Ковтун. Участь в семінарі прийняли всі працівники факультету архітектури та будівництва.

Декан факультету Наталія Дудяк звернулась до колективу  та наголосила на важливості зустрічі, також нагадала що вся інформація з питань запобіганню та виявленої корупції знаходиться у відкритому доступі, на офіційній сторінці ХДАЕУ у вкладці «Протидія корупції».

Валентина Андріївна  під час зустрічі ознайомила всіх працівників факультету з основними засадами Антикорупційної програми ХДАЕУ на 2024-2026 роки.

Особливу увагу акцентувала пані Валентина на правах, обов’язках, заборонах, детально ознайомила з Планом завдань та заходів із реалізації Антикорупційної програми, цей документ оформлений згідно останніх вимог НАЗК.

Антикорупційна програма Херсонського державного аграрно-економічного університету на 2024-2026 роки передбачає:

  1. Загальні положення
  2. Права, обов’язки, заборони
  3. Правовий статус Уповноваженого
  4. Управління корупційними ризиками
  5. Просвітницькі заходи
  6. Заходи запобігання та перевірки
  7. Повідомлення, їх перевірка та відповідальність
  8. Нагляд, контроль, внесення змін до цієї Програми

Як підсумок зустрічі відзначили значення і необхідність забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та протидії корупції, відповідна діяльності кожного працівника факультету та дотримання вимог антикорупційного законодавства.

Автор: Наталія Дудяк, Валентина Ковтун