ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Професійно-педагогічна майстерність викладача економічних дисциплін»

Відбулось чергове засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Професійно-педагогічна майстерність викладача економічних дисциплін» з теми «Формування позитивного іміджу державних службовців в умовах цифрової трансформації».

Під час обговорення осоновних питань було наголошено, що для майбутнього державного службовця є важливим вміти якісно та ефективно аналізувати свій рівень професіоналізму, відповідальності, чесності та порядності, в свідомості населення формувати позитивний імідж усієї держави загалом. Також серед критеріїв оцінки діяльності державного службовця важливу роль відіграють його цифрові компетентності, куди належить інформаційна грамотність, вміння користуватися цифровими медіа, здатність працювати та комунікувати за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій тощо, оскільки в епоху інформаційного суспільства та цифрових трансформацій саме ефективна цифровізація процесів державного управління демонструє потенціал держави, її здатність до розвитку.

Також здобувачі за допомогою тесту визначили наскільки вони вільно володіють навичками адаптації до нових цифрових застосунків, що саме є причиною неефективного оволодіння цифровими контентами.

Засідання гуртка «Професійно-педагогічна майстерність викладача економічних дисциплін» стало важливою подією для здобувачів вищої освіти і викладачів, яка сприятиме подальшому розвитку їх професійних навичок та знань у цій галузі.