ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Триває профорієнтаційна робота факультету архітектури та будівництва

Сьогоднішній світ інколи називають світом VUCA, основними рисами якого є: нестабільність (volatility), невизначеність (uncertainty), складність (complexity) та неоднозначність (ambiguity). Це глобальний світ, який рухається дуже швидко, та у якому креативність, гнучкість та навички мають не менші цінності, ніж знання.

Для того, щоб підвищити готовність випускників українських закладів освіти до ефективної професійної реалізації та постійного саморозвитку в VUCA-світі, на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Херсонського державного аграрно-економічного університету не припиняється профорієнтаційна робота зі школами та іншими навчальними закладами Херсонської та Кіровоградської областей. Так, 29 березня 2024р. була організована зустріч доцента кафедри Кравченка В.І. з учнями випускного класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Кіровоградської міської ради.

На зустрічі учні були ознайомлені із спеціальностями, які можна здобути у нашому університеті та організацією навчального процесу. Присутні цікавилися про подальше працевлаштування за відповідними спеціальностями по закінченню університету та наявність військової кафедри.

Доповідачу приємно було почути від школярів, що їм відомо про наш університет, а деякі учні підтвердили бажання бути нашими здобувачами.

Наприкінці зустрічі Кравченко В.І. запросив учнів на квітневий День відкритих дверей ХДАЕУ.

Автор: Кравченко В.І. (31.03.2024р.)