ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Успіхи здобувачів нашого університету на змаганнях з дзюдо!!!

Не зважаючи на всі складнощі в яких опинились Україна та українці, освітня та спортивна діяльність здобувачів херсонського державного аграрно-економічного університету, що навчаються на спеціальності 017 Фізична культура і спорт за освітньою програмою “Менеджмент у спортивній діяльності”, не припиняється ні на хвилину! Перебуваючи більшість часу в прифронтовій зоні, здобувач вищої освіти другого року навчання Євген Панич зміг якісно виконувати навчальний план та підготуватись до відкритої першості м. Києва з дзюдо.

В ході змагань Євген представляв наше місто та наш університет в категорії чоловіків у ваговій категорії 100 кг. Дана категорія є однією з найпрестижніших в дзюдо, що підтверджується високим рівнем конкуренції. В запеклій боротьбі Євген виборов право змагатись в фіналі. Саме під час фінальної сутички Євгену трохи не вистачило везіння й він посів високе ІІ місце!

Дуже важливо зазначити, що такі досягнення можливі лише тільки при підтримці керівництва закладу, професорсько-викладацького складу та неймовірних зусиль здобувачів вищої освіти, яким вдається гармонійне поєднання освітньої діяльності з можливістю готуватись до змагань.

Вітаємо Євгена зі значним досягненням та бажаємо, не зважаючи на складні умови, подальшого професійного зростання й досягнення максимально високих результатів на змаганнях міжнародного рівня! 

Автор:  доцент Євгеній Стрикаленко