ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Успіхи вихованців наших здобувачів на чемпіонаті України!

Ефективність роботи тренера визначається успіхами його вихованців. Саме показані результати юних спортсменів вказують на професійне зростання тренера та його рівень.

Так здобувач вищої освіти нашого університету Михайло Кутафін, який сам є чемпіоном світу, вступив на навчання за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт за ОП “Менеджмент у спортивній діяльності”, паралельно активно займаючись тренерською діяльністю. Не зважаючи на те, що наразі він, як і більшість здобувачів, є вимушено переселеною особою Михайло організував свою тренерську роботу в Львові разом з львівським патріотично-спортивним клубом “Захід” де готує багато юних спортсменів.

Цими вихідними вихованці Михайла прийняли участь в чемпіонаті України з військово-спортивного багатоборств серед дітей, юнаків та юніорів який проходив в місті Полтава. В змаганнях прийняло участь близько 200 спортсменів з десяти областей!

Дуже приємно що серед такої значної кількості учасників вихованці Михайла Кутафіна не остались осторонь й гідно представили свій спортивний клуб! Так Максим Крупа, який вперше приймав участь в чемпіонаті України зміг вибороти призове третє місце й піднятись на п'єдестал пошани! Так само третє місце підкорилось ще одному вихованцю Рудик Вадиму, який трохи поступився в сутичці за вихід до фіналу!

Вітаємо юних спортсменів, а особливо їх тренера з досягненням високих призових нагород на чемпіонаті України! Бажаємо в подальшому досягати тільки чемпіонські звання та гідно представляти свій спортивний клуб на інших важливих змаганнях. Михайлу бажаємо продовжити якісне навчання університеті з практичним вдосконаленням своїх вмінь та навичок та передавання їх своїм підлеглим! Саме практична підготовка є основою формування компетентних, якісних та перспективних фахівців в галузі фізичного виховання та спорту!

Автор:  доцент Євгеній Стрикаленко