ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Сучасні підходи до використання мінеральних добрив: День поля 2024

29 березня 2024 року відбувся День поля на тему "Сучасні підходи до використання мінеральних добрив". що об'єднав представників аграрного сектору та дослідників на одному науково-виробничому, дискусійному майданчику. День. поля, організований в рамках субгранту Програми USAID АГРО «Постачання ММСП добрив та посівного матеріалу для забезпечення продовольчої безпеки України» спільно з СК «Зерновик» на базі фермерського господарства «МК». (Керівник Масляний Костянтин) Баштанського району Миколаївської області.

Модератором заходу виступив професор Олександр АВЕРЧЕВ, завідувач кафедри землеробства Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Під час проведення заходу професор АВЕРЧЕВ О.В., звернув увагу на необхідність співпраці освіти, науки та виробництва, як запоруки успішного та сталого розвитку фермерських господарств та сільських територій.

Під час заходу учасники обговорили важливі питання, пов'язані з оптимізацією використання мінеральних добрив та їх впливом на підвищення врожайності та якість сільськогосподарських культур.

День поля став важливим кроком у напрямку вдосконалення використання мінеральних добрив у сільському господарстві та сприяв плідному обміну досвідом та інноваційними ідеями між учасниками події.

Дякуємо організаторам та учасникам за плідну співпрацю. Крокуємо разом до перемоги.